főoldal kapcsolat

2018-04-11

F.I.S.I Champions Trophy U10 Selejtező Magyarország

Csoportmérkőzések:

Dalnoki Akadémia – UTE U11B        2:0

Dalnoki Akadémia – UTE                   0:2

Dalnoki Akadémia – Kincsem Futsal 4:0

Dalnoki Akadémia – Budafok              0:0

Dalnoki Akadémia – DVTK                0:2

A csoport 3. helyén végezve jutottunk a felsőházi rájátszásba.

Felsőházi csoportmérkőzések:

Dalnoki Akadémia – Gödöllői SK   1:0

Dalnoki Akadémia – Kisvárda         0:1

Dalnoki Akadémia – Vasas              0:0

Helyosztók a 9-16. helyig:

Dalnoki Akadémia – Liver FC Budaörs  4:1

Dalnoki Akadémia – DVTK                     3:2

Dalnoki Akadémia – Bozsik Akadémia Nyíregyháza  2:0

A tornát a 9. helyen végezve fejeztük be.

Érintett játékosok:

Szabó Noel, Várkonyi Kurszán, Somhegyi Péter, Garai Bence, Tóth Zoltán, Leidal Zsombor, Huszák Rajmond, Gyímesi Benedek, Bulkai Brúnó, Tóth Ádám

Értékelés: Hétvégén részt vettünk immáron második alkalommal a kétnapos F.I.S.I. Champions Trophy magyarországi selejtezőjén. 24 gárda próbálta meg megszerezni az első két hely egyikét, hogy nyáron képviselhesse Magyarországot az ausztriai döntőben.

A csoportmérkőzéseink első felében lendületes, lüktető játékot produkáltak a fiúk, viszont az utolsó két mérkőzésen fejben elfáradtak. A védekezésünk nem mindig működött megfelelően, ezt pedig voltak csapatok, akik ki is használták. Elsődleges célunkat elértük, sikerült a srácoknak kiharcolniuk a továbbjutást.

Vasárnap a felsőházban folytattuk a tornát. A gyerekek újult erővel, nagy kedvvel játszottak. Egy szoros csoportban éppen nem sikerült a továbbjutásunk, így a középcsoportba kerültünk. Itt újabb három mérkőzés következett. Féltem, hogy a kiesés és a fáradság rányomja a bélyegét a játékunkra, a lelkesedés csökkeni fog, de a fiúk minden erejüket összeszedték és bebizonyították, hogy képesek küzdeni egymásért és a csapatért.

Erős, szervezett ellenfelek ellen mérhettük föl tudásunkat, egy jó hangulatú tornán. Büszke vagyok a CSAPAT –ra , mert szépen játszottak és a lelkesedésük sem csökkent egy pillanatra sem! Hajrá Dalnoki!

főoldal kapcsolat